Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

«Στον καθημερινό μου αυτοέλεγχο, βγήκα ψες θετικός στον κορωνοϊό γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα και με PCR. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα, λόγω πλήρους εμβολιασμού. Θα ακολουθήσω όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους, με υγεία και ασφάλεια.», έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Στον καθημερινό μου αυτοέλεγχο, βγήκα ψες θετικός στον κορωνοϊό γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα και με PCR. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα, λόγω πλήρους εμβολιασμού. Θα ακολουθήσω όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους, με υγεία και ασφάλεια.
— Averof Neofytou (@AverofCY) March 7, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




