LIFESTYLE

Νέα σειρά για τους U2 στο Netflix – Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του «Bohemian Rhapsody»

Νέα σειρά για τους U2 στο Netflix – Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του «Bohemian Rhapsody»

Ο Anthony McCarten είναι ο άνθρωπος που έγραψε το εμβληματικό «Bohemian Rhapsody» και τώρα θα αναλάβει το σενάριο μιας σειράς για τους μοναδικούς U2.

Η σειρά που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της, βρίσκεται στα αρχικά στάδια της δημιουργίας και θα φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου σεναριογράφου που, μεταξύ άλλων, υπήρξε υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ. Αν και το περιεχόμενο παραμένει μυστικό, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκρότημα των μεγάλων επιτυχιών «With or Without You» και «Pride (In the Name of Love)» θα λάβει μέρος στη διαδικασία δημιουργίας του project.

Τη σειρά θα αναλάβει η εταιρεία Warner Bros. Television.AP / Michel Euler

Η είδηση έρχεται σε συνέχεια της τάσης που θέλει τις κινηματογραφικές βιογραφίες να κερδίσουν σε δημοτικότητα μεταξύ των θεατών, μετά το Bohemian Rhapsody, το Rocketman του 2019 για τον Elton John και την επερχόμενη ταινία για τον Elvis Presley με πρωταγωνιστή τον Austin Butler. Την ίδια στιγμή, η έρευνα για την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Madonna στην βιογραφική ταινία «Material Girl» βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ετοιμάζεται και η ιστορία του Bob Marley για την οθόνη.

Το συγκρότημα των U2 αποτελείται από τους Bono, The Edge, Adam Clayton και Larry Mullen Jr.. Σχηματίστηκε το 1976 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, κυκλοφόρησε 14 άλμπουμ, πούλησε 170 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κέρδισε 22 βραβεία Grammys.

Πηγή: clickatlife.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top