Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι δυο ομάδες, το βράδυ της Τετάρτης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR.
Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης συνάντησαν τους διαγωνιζόμενους σε ανοιχτό χώρο ενώ ο τρίτος κριτής του ριάλιτι μαγειρική, Σωτήρης Κοντιζάς ήταν απών.
«Καλώς ήρθατε στην έκτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef για φέτος η οποία θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Είμαστε δύο, εγώ και ο Πάνος, ο Σωτήρης ζητά συγγνώμη» είπε, αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας.
«Στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας θα είναι μαζί μας, είχε κάτι έκτακτο και τον περιμένουμε. Όχι κάτι ανησυχητικό» συμπλήρωσε καθησυχαστικά ο κριτής του MasterChef.
Και πράγματι, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του MasterChef, εμφανίστηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις