ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απάντησε για κατάργηση του SafePass ο Χατζηπαντέλας - Πότε έρχονται οι νέες χαλαρώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Απάντησε για κατάργηση του SafePass ο Χατζηπαντέλας - Πότε έρχονται οι νέες χαλαρώσεις

Έχουμε αυξημένα κρούσματα αλλά ευτυχώς οι νοσηλείες είναι σταθερές, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, σημειώνοντας παράλληλα ότι τις επόμενες δέκα μέρες θα υπάρξουν περισσότερες χαλαρώσεις αν παραμείνουν οι νοσηλείες σταθερές.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την παρέλαση στην Πάφο ο κ. Χατζηπαντέλα ανέφερε πως πρέπει να βλέπουμε τις νοσηλείες την συγκεκριμένη στιγμή και όχι τα κρούσματα.

Πρόσθεσε ακόμη, πως εάν παραμείνουν οι νοσηλείες σταθερές όπως είναι αυτή την στιγμή τότε θα δοθούν, όπως είπε, περισσότερες χαλαρώσεις τις επόμενες δέκα μέρες.

Ερωτηθείς σχετικά για τα safe pass και για το ενδεχόμενο κατάργησης τους και σε άλλους χώρους, ο Υπουργός Υγείας σημείωσε πως θα περιμένει να ακούσει τους ειδικούς πριν ανακοινώσει οποιεσδήποτε χαλαρώσεις.

Αναφορικά με την χορήγηση της τέταρτης δόσης ο κ. Χατζηπαντέλα ανέφερε πως η τέταρτη δόση εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, θα εκδοθεί ανακοίνωση την Κυριακή ή την Δευτέρα και εκτίμησε πως η χορήγησή της θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Σε πρώτη φάση είπε, αυτή θα χορηγηθεί σε άτομα άνω των 70 ετών, που έχουν περάσει τους πέντε μήνες από την χορήγηση της τρίτης δόσης και κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας που έχουν κάποιες άλλες παθήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE