Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούγκερ

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούγκερ

Τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τους `Ανγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο και τον Γάλλο Πρόεδρο, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Πρωθυπουργός παρουσίασε στους τρεις ηγέτες την πρόταση της Ελλάδας για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, που θα δίνει οριστική λύση και όχι μετάθεση της αντιμετώπισης του προβλήματος. 

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε το Κυβερνητικό Συμβούλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για τις συνομιλίες του με τους Ευρωπαίους ηγέτες, ενώ σήμερα το βράδυ αναχωρεί για τις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE