ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά ο ΟΚΥπΥ για το θάνατο της 43χρονης μητέρας – «Δεν ζητείται safepass για να τύχει κάποιος ιατρικής εξέτασης στα επείγοντα»

Απαντά ο ΟΚΥπΥ για το θάνατο της 43χρονης μητέρας – «Δεν ζητείται safepass για να τύχει κάποιος ιατρικής εξέτασης στα επείγοντα»

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση με διευκρινίσεις για το θάνατο της 43χρονης γυναίκας, που απεβίωσε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Οργανισμού:

Για επίσκεψη στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) δεν απαιτείται και δεν ζητείται safe pass για να τύχει κάποιος ιατρικής εξέτασης. Όσοι ασθενείς δηλώσουν ότι είναι θετικοί στο covid-19 ή έχουν συμπτώματα που παραπέμπουν σε νόσηση με COVID-19, εξετάζονται σε διαφορετικό χώρο. Οι υπόλοιποι άλλοι ασθενείς, τυγχάνουν ιατρικής εξέτασης και αν κριθεί ότι χρίζουν εισαγωγής, τότε διενεργείται εξέταση ταχείας ανίχνευσης. Σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς του ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λάρνακας, την ώρα προσέλευσης της ασθενούς, δεν υπήρχε άλλος ασθενής στην αναμονή, έκανε εγγραφή στις 18:45 και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις της. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, εξετάσθηκε από Καρδιολόγο, έτυχε διασωλήνωσης και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το προσωπικό, δυστυχώς η ασθενής δεν ανένηψε και κατέληξε. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και διαβεβαιώνουμε ότι, το περιστατικό θα τύχει διερεύνησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top