ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Σήμερα η δίκη γνωστού ντράμερ - Στο εδώλιο για τη σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Ελλάδα: Σήμερα η δίκη γνωστού ντράμερ - Στο εδώλιο για τη σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Σήμερα Δευτέρα (11/4) δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο ο ντράμερ Γ.Γ. για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού 6 ετών το διάστημα 2011-2013.

Ο κατηγορούμενος ντράμερ καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, τον Απρίλιο του 2019, για την αποπλάνηση του κοριτσιού, κατά πλειοψηφία, σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά.

Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, αναβλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα με το δικαστήριο να δίνει μία σύντομη δικάσιμο για σήμερα.

Σε περίπτωση που το Εφετείο τον καταδικάσει σε ποινή άνω των πέντε ετών κάθειρξη, τότε, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Οι καταγγελίες

Τα γεγονότα για τα οποία κρίθηκε ένοχος ο ντράμερ σε πρώτο βαθμό έλαβαν χώρα πριν από περίπου εννέα χρόνια.

Το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της παραθέριζαν σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής σε σπίτι δίπλα από αυτό που διατηρούσε ο κατηγορούμενος.

Το κοριτσάκι με τις φίλες της συνήθιζαν να παίζουν έξω από το σπίτι του μουσικού ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top