ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο υδράργυρος - Διαβάστε την πρόβλεψη

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο υδράργυρος - Διαβάστε την πρόβλεψη

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα καταστούν μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια το απόγευμα, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και το απόγευμα στα νότια παράλια ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, σε υπήνεμες περιοχές, δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top