ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονιστικές εξελίξεις – «Χαρέμι» κακοποιημένων παιδιών είχαν οι θείοι - Δύο άλλα πρόσωπα κακοποιήθηκαν σεξουαλικά!

Συγκλονιστικές εξελίξεις – «Χαρέμι» κακοποιημένων παιδιών είχαν οι θείοι - Δύο άλλα πρόσωπα κακοποιήθηκαν σεξουαλικά!

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης που προκαλεί παγκύπριο σοκ και αφορά τις καταγγελίες τεσσάρων προσώπων, που φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά επί σειρά ετών, κατά την παιδική τους ηλικία, από συγγενείς τους.

Συγκλονίζουν τα όσα ακούστηκαν σε κλίμα έντασης το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν οι τέσσερις φερόμενοι δράστες,  ένα ζευγάρι γύρω στα 64 και οι δυο γιοι τους, για να ζητηθεί διάταγμα κράτησης τους.

Οι ύποπτοι - ο πατέρας και οι δυο γιοι φαίνεται ότι από το 1992 μέχρι το 2003, παρενοχλούσαν σεξουαλικά, παιδιά των δυο αδελφών της συζύγου και μητέρας αντίστοιχα, με την ανοχή και μπροστά στα μάτια της ίδιας.

Πρόκειται για δυο αδέλφια ένα αγόρι και ένα κορίτσι, παιδιά του ενός αδελφού της και δυο ακόμη κορίτσια, που είναι ξαδέλφες τους και παιδιά του δεύτερου αδελφού της αδίστακτης γυναίκας, που κατά την επίμαχη περίοδο είχαν ηλικίες μεταξύ 7 εως 12 ετών.

Τα εγκλήματα, σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, διαπράττονταν για 11 συνεχόμενα έτη, σε διάφορα μέρη της Λεμεσού και της Πάφου.

«Χαρέμι» κακοποιημένων παιδιών

Η «κεφαλή» του εγκλήματος, φαίνεται να ήταν ο σύζυγος της αδίστακτης γυναίκας και πα-τέρας των δυο γιων, φερόμενων ως βιαστών, αφού όπως λέχθηκε, ξεκίνησε την αρρωστημένη συνήθεια του πρώτα με τα δύο παιδιά του, τα οποία κατέληξαν μετέπειτα να είναι και οι ίδιοι βιαστές των ξαδελφιών  τους, διαπράττοντας «συνεταιρικά» τα εγκλήματα με τον πατέρας τους.

«Βρικολάκιασαν» την παιδική ηλικία των θυμάτων

Οι τρεις τους σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, είχαν δημιουργήσει «οικογενειακό χαρέμι κακοποιημένων παιδιών», αφού  πέραν των τεσσάρων προσώπων, που «έσπασαν» ήδη τη σιωπή τους, αλλά δυο πρόσωπα φαίνεται να έπεσαν θύματα των ανώμαλων ορέξεων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline το ένα πρόσωπο βρίσκεται εκτός Κύπρου, ενώ για το δεύτερο, καταβάλλεται προσπάθεια για να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές, προχωρώντας σε καταγγελία για τα γεγονότα.

Πιθανολογείται ότι μέχρι το απόγευμα, η αστυνομία θα έχει στα χέρια της ακόμη μία μαρτυρία.

Η ιστορία που είδε χθες Τρίτη 23/6/2015 το φως της δημοσιότητας και συντάραξε την κοινωνία της Κύπρου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ο αδελφός ενός εκ των θυμάτων έπεισε την αδελφή του να επισκεφθεί ψυχολόγο.

Ο ψυχολόγος με τη σειρά του, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, παραδίδοντας μάλιστα  στα χέρια των αρχών ηχογραφημένο υλικό.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την οκταήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top