ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστό από σήμερα 20/4 μέρος της Τσερίου - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλειστό από σήμερα 20/4 μέρος της Τσερίου - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το πρωί σήμερα, τμήμα της λεωφόρου Τσερίου, στο Τσέρι και στη Λακατάμια, από τη συμβολή με τις οδούς Πεύκου και Σπύρου Κυπριανού, παρά το εργοστάσιο GGS, λόγω εργασιών που διεξάγονται για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Τσέρι και αντίστροφα, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Σπύρου Κυπριανού και του νέου παρακαμπτήριου δρόμου.

Ενημέρωση για τις εργασίες στη λεωφόρο Τσερίου εδώ.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ενημέρωση για τις οδικές εργασίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 και για περίοδο πέντε μηνών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από 500 μέτρα πριν την έξοδο προς Τσέρι παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου και για απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου, θα συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας. Η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και οι λωρίδες θα είναι μετατοπισμένες στην ανατολική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου. Η κυκλοφορία από την έξοδο της βιομηχανικής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου θα είναι απρόσκοπτη, ενώ η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία, θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC. Σημειώνεται ότι η πιο πάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από την Τετάρτη 14 Απρίλιου, 2021 θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης του κόμβου Κόρνου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν 15 μήνες και αφορούν αφενός τη βελτίωση των υφιστάμενων κλάδων του κόμβου στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου, για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο/ Πυργά προς Λευκωσία και για έξοδο από Λεμεσό προς Κόρνο/ Πυργά, και αφετέρου τη δημιουργία νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά, από Κόρνο/ Πυργά προς Λεμεσό.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στον Κόμβο Κόρνου, από την Τετάρτη 13 Απριλίου, 2022 και για περίοδο δύο (2) μηνών, θα διεξάγονται εργασίες επέκτασης υφιστάμενης γέφυρας για βελτίωση της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο προς Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου πριν την έξοδο Κόρνου στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή για περίπου 500 μέτρα και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η αριστερή λωρίδα θα χρησιμοποιείται ως λωρίδα εισόδου από Κόρνο προς Λευκωσία. Παράλληλα η διέλευση κάτω από τη γέφυρα θα είναι κλειστή και οι οδηγοί από Λευκωσία προς Κόρνο καλούνται να χρησιμοποιούν την επόμενη έξοδο προς Κοφίνου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, από την έξοδο Πισσουρίου μέχρι την έξοδο Καντού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, την περίοδο 18/4/2022 – 21/4/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:00, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης του αυτοκινητόδρομου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 2χιλ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λευκωσία, στη Λακατάμια και στο Τσέρι, από την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 και ώρα 07:00 το πρωί και για περίοδο πέντε περίπου μηνών, η Λεωφόρος Τσερίου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Πεύκου και Σπύρου Κυπριανού παρά το εργοστάσιο παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της εταιρίας GGS σε μήκος 500 μέτρων περίπου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Τσέρι και αντίστροφα, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Σπύρου Κυπριανού, της προσωρινής φωτοελεγχόμενης συμβολής σε απόσταση 500 μέτρων περίπου και του νέου παρακαμπτήριου δρόμου.

Στη Λεμεσό, συγκεκριμένα στη Γερμασόγεια, στη συμβολή της οδού Χριστάκη Κράνου με Δαιδαλιδών, την περίοδο 21/2/2022 – 13/8/2022, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, της δεύτερης φάσης του έργου, στο δυτικό τμήμα της οδού Χριστάκη Κράνου, η οποία άρχισε στις 21/3/2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18/4/2022, θα αποκόπτεται η κυκλοφορία στη μια κατεύθυνση της οδού Χριστάκη Κράνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Επίσης η οδός Δαιδαλίδων θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για τους κατοίκους.

Στην επαρχία Λεμεσού, στην Κοινότητα Αγίου Τύχωνα θα διεξάγονται από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και για περίοδο τριών μηνών, εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Δανίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται σταδιακά σε τμήματα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μήκους 150 μέτρων. Στην πρώτη φάση από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η διέλευση οχημάτων από και προς την οδό Αισώπου (δρόμος Αρμενοχωρίου) θα γίνεται διαμέσου της οδού Ικάρου.

Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, στον δρόμο Ζακακίου – Ασωμάτου, την περίοδο 21/3/2022 – 29/4/2022, θα διεξάγονται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων για τις ανάγκες της Α.Η.Κ. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Το τμήμα του δρόμου Ζακακίου – Ασωμάτου, μήκους 500μ. περίπου, από τη συμβολή του με τον δρόμο προς Τραχώνι μέχρι τη συμβολή του με τον νέο συνδετήριο δρόμο (προέκταση οδού Νέας Γενιάς), θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από τον Ασώματο θα γίνεται μέσω του νέου συνδετήριου δρόμου και προς τον Ασώματο θα γίνεται διαμέσου του δρόμου Ζακακίου – Τραχωνίου με τη βοήθεια προσωρινών φώτων τροχαίας που θα τοποθετηθούν στη συμβολή του δρόμου Ζακακίου – Τραχωνίου με τον νέο συνδετήριο δρόμο (προέκταση οδού Νέας Γενιάς). Το βόρειο τμήμα της οδού Νέας Γενιάς παρά τη συμβολή της με το δρόμο Ζακακίου – Τραχωνίου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από την οδό νέας Γενιάς προς Λεμεσό θα γίνεται διαμέσου του Κάθετου Δρόμου.

Στην Πάφο, στην περιοχή Γεροσκήπου, από την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, μέχρι και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, ο Συνδετικός δρόμος Β6 – Α6 (Λεμεσός – Πάφος), θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, λόγω εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην οδό Κινύρα στη Γεροσκήπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι οδηγοί και οι πεζοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν προσωρινό παρακαμπτήριο δρόμο που έχει κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό.

Στον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού, από την περίοδο 7/2/2022 – 7/9/2022 (για 7 μήνες), στη συμβολή της οδού Ιπποκράτους με τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού (Λεωφ. Μακαρίου Γ΄), στον Δήμο Γεροσκήπου, θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης του δρόμου από το Τμήμα Δημοσίων Έργων Πάφου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί και η τροχαία κίνηση προς/από τη Γεροσκήπου θα λειτουργεί σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του οδικού δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την περίοδο 24/10/2021 – 23/4/2022, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον δρόμο με το λιμάνι Βασιλικού θα είναι κλειστός για την τροχαία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο, διαμέσου Μαρί εκτός από οχήματα και πεζούς που θα διακινούνται από και προς παρόδιες περιουσίες για τα οποία θα γίνονται οι ανάλογες διευθετήσεις.

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, την περίοδο 2/4/2022 – 30/4/2022, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του δρόμου, εντός της Κοινότητας Κοφίνου, θα κλείνει τμηματικά σε δύο φάσεις μήκους 290 μέτρων και 390 μέτρων περίπου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με εκτροπή διαμέσων παρακείμενων δρόμων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top