Τσάκωσαν 21χρονη να πωλεί laughing gas στην επαρχία Αμμοχώστου

Τσάκωσαν 21χρονη να πωλεί laughing gas στην επαρχία Αμμοχώστου

Νεαρή ηλικίας 21 χρόνων εντοπίστηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία να πωλεί συσκευές αερίου γέλιου (laughing gas) και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, χθες βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, τα οποία διενεργούσαν περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, αντιλήφθηκαν την 21χρονη να προβαίνει στην πώληση των συγκεκριμένων συσκευών αερίου.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή της νεαρής εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια μεταλλική φιάλη εκτόξευσης αερίου, μια μεταλλική αμπούλα, 2 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €86 και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Όλα τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE