ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τιμή ρεύματος και έλλειψη προσωπικού απασχολούν τις επιχειρήσεις - Περιοδεία ΚΕΒΕ στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Τιμή ρεύματος και έλλειψη προσωπικού απασχολούν τις επιχειρήσεις - Περιοδεία ΚΕΒΕ στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Προβλήματα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη Αμμόχωστο, μεταξύ των οποίων η έλλειψη εργατικού δυναμικού και η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, συζητήθηκαν σε περιοδεία που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΕΒΕ και του ΕΒΕ Αμμοχώστου.

Σε δελτίο Τύπου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «τα προβλήματα των επιχειρήσεων στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, συζήτησε με τους επιχειρηματίες, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Αμμοχώστου Αυγουστίνο Παπαθωμά, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικού του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 20 Απριλίου».

Προστίθεται ότι «ο κ. Τσιακκής και η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και άκουσαν από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών της περιοχής. Μεταξύ των προβλημάτων που σημειώθηκαν είναι το αυξανόμενο κόστος παραγωγής λόγω των υψηλών τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, η έλλειψη εργατικού δυναμικού, η έλλειψη επαρκών έργων υποδομής στη βιομηχανική περιοχή Φρενάρους και η αναμενόμενη μείωση της τουριστικής κίνησης».

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου «ανέφεραν στους επιχειρηματίες ότι τα Επιμελητήρια είναι δίπλα τους και θα φροντίσουν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων τους. Ο κ. Παπαθωμά ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Αμμοχώστου θα συνεχίσει το διάλογο με τις επιχειρήσεις της ελεύθερης επαρχίας, διότι επιδιώκει να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των επιχειρήσεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στόχος του Επιμελητηρίου είναι να δοθεί συνέχεια στη διεξαγωγή των συναντήσεων με τις επιχειρήσεις, επειδή θεωρούνται πολύ χρήσιμες για την προώθηση των θεμάτων που τις απασχολούν».
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top