Γρ.Ευημερίας: Παραχώρησε στέγη στον συμπολίτη μας που λουζόταν στη θάλασσα-Άμεση αντίδραση στο δημοσίευμα του Themaonline

Γρ.Ευημερίας: Παραχώρησε στέγη στον συμπολίτη μας που λουζόταν στη θάλασσα-Άμεση αντίδραση στο δημοσίευμα του Themaonline

Άμεση ανταπόκριση του Γραφείου Ευημερίας μετά το δημοσίευμα του THEMAONLINE , για τον νεαρό Κύπριο ο οποίος βρέθηκε να κοιμάται στο δρόμο και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Μέρες του Πάσχα , και το Γραφείο Ευημερίας, με μεγάλη ευαισθητοποίηση και συνοπτικές διαδικασίες εξασφάλισε στέγη στον συμπολίτη μας, ο οποίος μιλώντας στο THEMAONLINE , είχε αναφέρει οτι κοιμάται στο αυτοκίνητο, ενώ κάνει μπάνιο στη θάλασσα για να πάει δουλειά καθαρός.

Απο την ιδια μέρα της δημοσιοποίησης της ιστορίας του νεαρού, το Γραφείο Ευημερίας στην Παφο βρίσκεται δίπλα στον νεαρό, εξασφαλίζοντας του ένα δικό του χώρο να κοιμάται επιτέλους σε ένα μαλακό κρεβάτι. Οπως πληροφορούμαστε οι αρμοδιοι φορείς , θα σταθούν δίπλα του με κάθε δυνατό τρόπο, μέχρι να σταθεί στα πόδια του.

Ο νεαρός είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος, καθώς ο κόσμος και το κράτος τον αγκάλιασε με αγάπη , ώστε να μη ζήσει ξανά παρόμοιες μέρες με αυτές που βιώσε το τελευταίο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE