ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα μας πάρουν χρόνια πίσω, βάζουν την Κύπρο σε σιγή» - Σήκωσε το γάντι ο Λεβέντης για την ηχορύπανση

«Θα μας πάρουν χρόνια πίσω, βάζουν την Κύπρο σε σιγή» - Σήκωσε το γάντι ο Λεβέντης για την ηχορύπανση

Θέση παίρνει ο Γ.Γ του Παγκύπριου Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, Φάνος Λεβέντης για το θέμα της ηχορύπανσης όσο αφορά τα Κέντρα Αναψυχής, μιλώντας στο ThemaOnline.

Η ηχορύπανση βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της συνεδρίας της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής, φέρνοντας τα πάνω κάτω, αφού η συντριπτική πλειοψηφία όπως τονίζει ο κύριος Λεβέντης διαφωνεί κάθετα.

«Τα μουσικοχορευτικά κέντρα δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη διαδικασία. Η συντριπτική  πλειοψηφία διαφωνεί κάθετα. Δεν θα μπορεί να βγάλει κανείς άδεια», είπε συγκεκριμένα.

«Θέλουν να αυστηροποιήσουν τον τρόπο μέτρησης του ήχου και να γίνει από το 1,5 μέτρο ύψους. Τα επίπεδα είναι εξωφρενικά χαμηλά, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει κανένας. Θέλουν να περιορίσουν και το ωράριο εκπομπής του ήχου, δηλαδή να αναγκάσουν τα κέντρα να σταματούν τη μουσική στις 12 το βράδυ, αυτό ίσχυε επί καιρό Αγγλοκρατίας. Θα μας πάρουν χρόνια πίσω, θα βάλουν την Κύπρο σε σιγή.», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κύριο Λεβέντη, στη συνάντηση της Βουλής που πραγματοποιήθηκε χθες, παρευρέθηκε και μια γυναίκα, η οποία αποτελεί εκπρόσωπο μιας γειτονιάς στη Λεμεσό, στην οποία βρίσκεται και ένα κέντρο αναψυχής.

«Εμείς ήμασταν εκεί και ήρθαν και ήβραν μας τα κέντρα», δήλωσε η γυναίκα.

Από την πλευρά του ο Γ.Γ του Παγκύπριου Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής σήκωσε το γάντι, τονίζοντας πως «δεν γίνεται το παράπονο της γειτονιάς να σηματοδοτεί όλη την Κύπρο και μπαίνει η χώρα σε γύψο»

«Δεν μπορεί να είναι απόλυτο κάτι που λέει κάποιος. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ήρθαν τα σπίτια και βρήκαν τα κέντρα που ήταν ήδη εκεί», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, απευθυνόμενος προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ο κύριος Λεβέντης είπε πως εάν έχει θέληση θα διαβουλευθεί με εκείνους που επηρεάζονται και όχι με αυτούς που ευνοούνται, αφού όπως τόνισε εμπλέκονται συμφέροντα, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει στην άκρη.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top