ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο άφαντος πατέρας – Έχει μαζί του τα δύο του παιδιά – Σπαράζει στο κλάμα η μάνα (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο άφαντος πατέρας – Έχει μαζί του τα δύο του παιδιά – Σπαράζει στο κλάμα η μάνα (ΦΩΤΟ)

Με δάκρυα στα μάτια, κρατά το τιμόνι του αυτοκινήτου και τριγυρίζει τους δρόμους φωνάζοντας δύο ονόματα! «Γεράσιμε, Ολυμπία». Είναι τα ονόματα του 6χρονου γιού της και της 4χρονης κόρης της.

Άφαντος παραμένει ο Μακάριος, ο 32χρονος Σύριος πατέρας ο οποίος απουσιάζει από χθες το απόγευμα, όταν δήλωσε ότι θα βγει για βόλτα με τα παιδιά του. 

Ανάστατη η οικογένεια της 35χρονης μητέρας δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη των γεγονότων.

ΤοThemaOnline δίνει στη δημοσιότητα αυτή την ώρα την φωτογραφία του32χρονου πατέρα και καλεί οποιανδήποτε γνωρίζει ή είδε τον Μακάριο, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό σταθμό. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενημερωμένοι βρίσκονται και οι εργαζόμενοι σε Λιμάνια, Αεροδρόμια αλλά και οδοφράγματα για το περιστατικό. 

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εξασφαλίσει ένταλμα εναντίον του 32χρονου, καθώς πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών. 

Η φωτογραφία του πατέρα είναι αυτή:

Η μητέρα των παιδιών, τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας
Όσο οι ώρες περνούν, η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επιδεινώνεται,με τα δάκρυα στα μάτια της να μην στεγνώνουν εδώ και μερικές ώρες. Τα σενάρια και οι υποθέσεις είναι δεκάδες, ωστόσο η ίδια, αν και εξαντλημένη, δεν καταθέτει τα όπλα. Αντίθετα, πήρε το αυτοκίνητό και κτενίζει κυριολεκτικά τους δρόμους. 

Τα δάκρυα στα μάτια ασταμάτητα, ενώ η φωνή της άρχισε να βραχνιάζει καθώς σε κάθε γωνιά του δρόμου καλεί τα παιδιά της. «Γεράσιμε, Ολυμπία»!

«Θέλω το μωρά μου κοντά μου» είναι το μήνυμα που έστειλε και συνεχίζει να στέλνει σε όλο τον κόσμο η 35χρονη μητέρα η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας, ότι ο σύζυγος της και απαγωγέας πλέον των δυο παιδιών της,  δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί αφού δεν αντιμετώπιζαν οποιαδήποτε προβλήματα που να τον ωθήσουν να στερήσει από τη μητέρα τα δυο της αγγελούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μάνας: «Θέλω τα μωρά μου κοντά μου» ! Άφαντος ακόμα ο πατέρας που απήγαγε τα παιδιά του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top