Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή που εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς ζητήθηκε η συνδρομή του Τμήματος Δασών, καθώς και η ενεργοποίηση πτητικών μέσων.
Το Τμήμα Δασών ανταποκρίθηκε αποστέλλοντας στην περιοχή δύο επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία συμμετέχουν στις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.
Παράλληλα, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, εφόσον κριθεί απαραίτητο, οι δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στην περιοχή αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




