Νέες προσπάθειες για συμφωνία στο Eurogroup

Νέες προσπάθειες για συμφωνία στο Eurogroup

Νέες προσπάθειες φαίνεται να καταβάλλονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την εξεύρεση συμφωνίας μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης, παρά την εξαγγελίας δημοψηφίσματος από μέρους του Αλέξη Τσίπρα.

Κοινοτικές πηγές έλεγαν πως ολόκληρο το βράδυ τα δυο μέρη ήταν σε διαβουλεύσεις και σήμερα το πρωί έφθασαν στις Βρυξέλλες ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο πολιτικός υπεύθυνος της διαπραγμάτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθώς και τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν μετάσχει έως τώρα στις συνομιλίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE