Νεκρός άντρας σε παραλία - Χαμός στην Κρήτη

Νεκρός άντρας σε παραλία - Χαμός στην Κρήτη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τα νερά της θάλασσας, ένας 59χρονος Ελβετός τουρίστας που είχε πάει για κολύμπι μαζί με την σύζυγό του, σε παραλία στην Ανισσαρά Ηρακλείου.

Ο άτυχος άντρας, εθεάθη να επιπλέει στη θάλασσα και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Δυστυχώς ωστόσο, παρά την άμεση αντίδρασή τους, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος  ήταν ήδη νεκρός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της σορού στο Νοσοκομείο και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE