Πατήσατε από λάθος το send; Η Google επιτέλους ενεργοποίησε το «Undo Send» στο Gmail

Πατήσατε από λάθος το send; Η Google επιτέλους ενεργοποίησε το «Undo Send» στο Gmail

Πόσα λάθος email μπορεί να στέλνονται κάθε μέρα στον κόσμο; Μηνύματα με λάθος περιεχόμενο, ή ακόμα χειρότερα προς τα... λάθος άτομα. Η Google επιτέλους δίνει μια λύση στο αιώνιο πρόβλημα των λανθασμένων email.

Μετά από παρακλήσεις χιλιάδων χρηστών της, η Google αποφάσισε να προστατεύσει τους πιο απρόσεκτους, εφοδιάζοντας το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο με την ικανότητα «Undo». Πλέον, μετά την αποστολή ενός email, θα είναι δυνατή η διαγραφή του. Ωστόσο, δίνει περιορισμένο χρόνο στους χρήστες της για να... εξαφανίσουν το λάθος τους.

Για την ενεργοποίηση της επιλογής «Undo» αρκεί μόνο μια μικρή τροποποίηση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» του λογαριασμού και στον κατάλογο με τα «Γενικά» θα βρείτε την επιλογή «Ενεργοποίηση Undo Send». Ρυθμίζετε τον χρόνο που θα σας δίνεται αυτή η δυνατότητα, που είναι έως και 30 δευτερόλεπτα, και πλέον μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη σας.

Αρκεί να τα εντοπίσετε εγκαίρως.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Google για να ανακοινώσει την ενεργοποίηση της επιλογής «Undo Send»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE