ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

Παρόλη την αναστολή του safepass σε όλους τους χώρους με μικρές εξαιρέσεις, τα σημάδια της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ακόμη φανερά.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, μία νέα χαλάρωση οδηγείται σήμερα Τετάρτη 18/5 ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει τις 10 το πρωί. Η χαλάρωση αφορά την αύξηση χωρητικότητας ατόμων σε λιανικό εμπόριο, εμπορικά κέντρα και ευρύτερα επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό.

Σημειώνεται πως με βάση το πλάνο αναπροσαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που τέθηκαν σε ισχύ από τις 22 Απριλίου 2022 σε αυτές τις επιχειρήσεις η μέγιστη χωρητικότητα ήταν 1 άτομο ανα 4 τ.μ. (ανεξαρτήτως συνολικού εμβαδού σε τ.μ.).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE