LIFESTYLE

Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού: «Οι γονείς μου πέθαναν από καρκίνο την ίδια χρονιά»

Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού: «Οι γονείς μου πέθαναν από καρκίνο την ίδια χρονιά»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει δημόσια Ελληνίδα ηθοποιός, αποκαλύπτοντας τις τραγικές ώρες που πέρασε όταν έχασε και τους δυο γονείς της από καρκίνο και μάλιστα την ίδια χρονιά!

Δεν είναι άλλη από τη Μαρία Ναυπλιώτου η οποία μιλώντας στο Beaute αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό της. «Προσπαθώ πάρα πολύ να τα βρω με τον εαυτό μου» είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο στοίχημα που νιώθω πως έχω κερδίσει είναι πως θέλησα από πολύ νωρίς -λόγω προσωπικών δυσκολιών- να αποκτήσω καλή σχέση με τον εαυτό μου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις τραγωδίες της ζωής, σε θανάτους.

Το θέατρο είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος, όμως σε τίποτε δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε μπορεί να προκύψει στην πραγματική ζωή. Προσπαθώντας να οργανωθώ απέναντι στο πένθος κατάφερα να έχω μια καλή σχέση με τον εαυτό μου, η οποία δεν μπορεί να διαταραχτεί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και το μεγαλύτερο κέρδος μου.

Το πένθος ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών.

Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι από την οικογένειά μου είχαμε πάρα πολύ γερές βάσεις και πήραμε πολλή αγάπη.

Οι γονείς μας, με τον τρόπο που μας αγαπούσαν, μας έμαθαν ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και τελικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έχουν οι σχέσεις».

Πηγή:gossip-tv

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top