ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο έκανε τελικά η Χαραλαμπίδου – Κατήγγειλε στην Αστυνομία τον Κυπριανού «Ήταν υποχρέωση μου»

Tο έκανε τελικά η Χαραλαμπίδου – Κατήγγειλε στην Αστυνομία τον Κυπριανού «Ήταν υποχρέωση μου»

Το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής 26/5/2015, μεταξύ Χαραλαμπίδου – Κυπριανού σε αίθουσα της Βουλής, έλαβε διαστάσεις, αφού η Βουλευτής πήρε τελικά την απόφαση να καταγγείλει τον συνάδελφο της για άσεμνη επίθεση, που έγινε μπροστά στα μάτια άλλων Βουλευτών και προσωπικού του Σώματος.

Δεν έκανε πίσω τελικά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά την προσπάθεια του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Κυπριανού να τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο κάτω από τη φούστα της, για να τραβήξει φωτογραφίες, αφού εκνευρίστηκε όταν θεώρησε ότι η κυρία Χαραλαμπίδου, επιχειρούσε να απαθανατίσει με την κάμερα του κινητού της, την στιγμή που ο ίδιος άναβε τσιγάρο στην αίθουσα της Βουλής, μετά το πέρας της συνεδρίας της Επιτροπής Θεσμών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές, με τον Πρόεδρο της Βουλής να δηλώνει ότι το συμβάν αποτελεί προσβολή για τον κοινοβουλευτισμό και να ανακοινώνει ότι θα ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα και μεγάλη μερίδα πολιτών, να καταδικάζει έντονα την συμπεριφορά του Βουλευτή απέναντι σε μία γυναίκα συνάδελφο του.

Σήμερα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αποφάσισε μετά από αρκετή σκέψη να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του Ανδρέα Κυπριανού, κρίνοντας ως υποχρέωση της να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο, αφού όπως υπογραμμίζει η ίδια, ενήργησε για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της, αλλά και την αξιοπρέπεια κάθε γυναίκας, που δέχεται μειωτικές και εξευτελιστικές επιθέσεις.

Δείτε τι έγραψε πριν από λίγη ώρα η Βουλευτής,  στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top