Συντονισμός ενεργειών για εθνικά ζητήματα και περιφερειακές προκλήσεις σε τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας

Συντονισμός ενεργειών για εθνικά ζητήματα και περιφερειακές προκλήσεις σε τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας

Ο συντονισμός ενεργειών για εθνικά ζητήματα και περιφερειακές προκλήσεις ήταν στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κασουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του της Ελλάδας για ανταλλαγή απόψεων και συντονισμό ενεργειών αναφορικά με εθνικά ζητήματα και περιφερειακές προκλήσεις.

Παρομοίως, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, είπε σε δική του ανάρτηση στο Twitter ότι στο επίκεντρο της συνομιλίας των δύο Υπουργών ήταν «ο στενός συντονισμός σε όλα τα ζητήματα και οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE