ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θα κυκλοφορήσετε έχετε μαζί σας μια ομπρελίτσα – Ίσως χρειαστεί

Αν θα κυκλοφορήσετε έχετε μαζί σας μια ομπρελίτσα – Ίσως χρειαστεί

Τους ίδιους ρυθμούς κρατά εδώ και μερικές μέρες ο καιρός, καθώς από το πρωί ξεκινά με ηλιοφάνεια και όσο πλησιάζει το απόγευμα, συννεφιάζει. Σήμερα προβλέπεται να πάει και ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο καιρού λοιπόν, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο κυρίως στα δυτικά και βόρεια αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η  θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, όμως την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top