Θα μας «κάψει» το Σαββατοκύριακο - Κοντά στο 40αρι η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Θα μας «κάψει» το Σαββατοκύριακο - Κοντά στο 40αρι η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE