ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανά απαντά ο ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ: «Επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα»

Ξανά απαντά ο ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ: «Επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα»

Συνεχίζεται η διαμάχη ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ, καθώς οι Προεδρικές πλησιάζουν. Ως αντιπολίτευση το ΑΚΕΛ κάνει την δική της κριτική τόσο για τα μέτρα στήριξης όσο και για τα καύσιμα.

Αυτουσια η Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, απάντηση στο ΑΚΕΛ για καύσιμα

Η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένα μέτρα για στήριξη της κοινωνίας, με το ΑΚΕΛ να τα μηδενίζει και σήμερα επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα.

Χωρίς να νοιάζονται ούτε για τις επιπτώσεις στον προϋπολογισμό από ένα τέτοιο μέτρο, ούτε για το ότι μια τέτοια κίνηση πιθανώς και να είναι εκτός του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Η οικονομική πολιτική της χώρας δεν γίνεται με διακηρύξεις και συνθήματα για εντυπωσιασμό. Γίνεται με υπευθυνότητα και εντός των δημοσιονομικών μας ορίων αλλά και των υποχρεώσεών μας ως κράτος μέλος της ΕΕ.

Το έχουμε αποδείξει στο ΑΚΕΛ επαναλαμβανόμενα αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν, ακριβώς για να συνεχίσουν απρόσκοπτα στο δρόμο του λαϊκισμού.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top