LIKE ONLINE

Τέσσερα ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter για φθηνές και οικολογικές μετακινήσεις

Τέσσερα ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter για φθηνές και οικολογικές μετακινήσεις

Σύντομο κουίζ: ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσεις το πρωί στο γραφείο, από άποψη χρόνου, χρήματος και άνεσης; Οι ερωτήσεις είναι τρεις, η απάντηση όμως είναι κοινή: τσουλώντας με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ – όπως ήδη συμβαίνει κατά κόρον στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Έτσι, θα αποφύγεις και το αυτοκίνητο και το πετάλι (ή έστω την κουραστική του εκδοχή) και θα φτάσεις στο γραφείο γρήγορα και άνετα. Φτάνει να επιλέξεις το κατάλληλο όχημα για ‘σένα – πράγμα επίσης εύκολο, αφού αρκεί να κάνεις μια μίνι έρευνα στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα, για να εντοπίσεις αμέτρητες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Προς το παρόν, το κάναμε εμείς για εσένα – και επιλέξαμε μοντέλα που δεν είναι μόνο ποιοτικά, αλλά και… εκπτωτικά.

Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 3 25km/h max Ταχύτητα και 30km Αυτονομία

Δεν έχεις συνηθίσει τέτοια νούμερα για πατίνια, έτσι δεν είναι; Κι όμως, το ευέλικτο scooter της Xiaomi μπορεί να φτάσει ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, να διανύσει έως και 30 χιλιόμετρα με μια φόρτιση και να σκαρφαλώσει ανηφόρες με κλίση 16%.

Στα (πολύ) μεγάλα plus του το σύστημα ανάκτηση κινητικής ενέργειας (KERS) που μπορεί να ανακτήσει την κινητική ενέργεια από το φρενάρισμα και την κίνηση και να τη μετατρέψει σε ηλεκτρική ενέργεια για επιπλέον εμβέλεια, που μπορεί να αγγίξει τα 30 παραπάνω χιλιόμετρα, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

Αγόρασέ το από 429€.

Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Λατρεύουμε τα αντικείμενα που αντλούν την έμπνευσή τους από διαφορετικές πηγές – ιδίως όταν η έμπνευση αυτή συνοδεύεται και από την αριστοτεχνία που μπορεί να την κάνει πράξη. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το συγκεκριμένο scooter, που συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης της Mercedes F1 Team με την κορυφαία τεχνογνωσία κατασκευής scooter της Xiaomi.

Μιας και η εικόνα του μιλά από μόνη της για την αισθητική του, ας εστιάσουμε ξανά στους αριθμούς: με μέγιστη ταχύτητα στα 25 χλμ/ώρα, αυτονομία 45 χλμ με μια φόρτιση και ικανότητα να ανεβαίνει με άνεση ακόμη και δρόμους με κλίση 20%, ανήκει με βεβαιότητα στις ισχυρότερες επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας – και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια, θα ήταν από μόνα τους αρκετά για να γραφτεί ένα ξεχωριστό κείμενο.

Αγόρασέ το από 685€.

Ηλεκτρικό ποδήλατο Mediacom Vivo Bike Fold VFΟ20GRW

Δικά μας αγαπημένα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα συνδυάζουν την άνετη μετακίνηση στην πόλη με την ήπια άσκηση, αφού αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια όχι για να κινηθούν χωρίς τη βοήθεια του αναβάτη, αλλά για να του δώσουν επιπλέον ώθηση, κάνοντας το πετάλι πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

Το συγκεκριμένο από τη Mediacom όπως βλέπεις είναι κομψότατο, αλλά και πτυσσόμενο – πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το πάρεις εύκολα μαζί σου στο μετρό, αν κουραστείς, αλλά και στον χώρο εργασίας ή το σπίτι σου, ώστε να μην ανησυχείς ότι θα σου το κλέψουν. Επιπλέον, μπορεί να «πιάσει» μέχρι 25 χλμ/ώρα. Όταν η μπαταρία του τελειώσει, δεν παροπλίζεται: απλώς θα πρέπει να ποδηλατήσεις κανονικά.

Αγόρασέ το από 649,99€.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Txed E-Times 4000 Dv 26″ 250W

Ένα πραγματικά κορυφαίο ποδήλατο πόλης, το TXED E-Times 4000 DV είναι εξοπλισμένο με κινητήρα ισχύος 250W που ξεκινά αυτόματα όταν αρχίζεις να κάνεις πετάλι – και αντιστοίχως σταματά όταν σταματήσεις ή όταν φτάσεις ή ξεπεράσεις την ταχύτητα των 25 χλμ/ώρα.

Με επτά ταχύτητες και οθόνη που σε ενημερώνει για κάθε σημαντική πληροφορία, θα μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο – και με αυτονομία που αγγίζει τα 70 χλμ. με μια φόρτιση και συνεχή χρήση του κινητήρα, δύσκολα θα βρεθεί διαδρομή που θα ξεπεράσει τις δυνατότητές του. Αγαπημένη λεπτομέρεια η αποσπώμενη μπαταρία που μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτίσει σε μια συμβατική οικιακή πρίζα.

Αγόρασέ το από 1.050€.

Οι πιο ξεκούραστες ορθοπεταλιές βρίσκονται μόλις μερικά κλικ μακριά, αφού το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι κρύβεται σίγουρα κάπου μέσα στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε gadget τελευταίας τεχνολογίας. Και από τη στιγμή που θα επιλέξεις το δικό σου, η Courier Center, που διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την πλατφόρμα, εγγυάται ότι θα το έχεις στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top