ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πληρούν όλα τα κριτήρια ασφάλειας τα πρατήρια στο κέντρο της Πάφου»

«Πληρούν όλα τα κριτήρια ασφάλειας τα πρατήρια στο κέντρο της Πάφου»

Τα πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται στο κέντρο της Πάφου πληρούν όλα τα κριτήρια της ασφάλειας, ενώ υπόκεινται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ελέγχους από την πυροσβεστική υπηρεσία, από τα δημόσια έργα αλλά και από τις εταιρείες πετρελαιοειδών, δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Πάφου Ανδρέας Κόμματος, ως επιχείρημα για παραμονή τους στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Κόμματος απαντώντας σ’ αυτούς που τάσσονται υπέρ της μετακίνησης τους υποστήριξε πως αυτό γίνεται απλώς και μόνο για “σκοπούς κατανάλωσης” και σημείωσε ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πρατήρια στο κέντρο της πόλης.

Αποτελούν στολίδι λόγω της καθαριότητας, της διαμόρφωσης τους, του πρασίνου που διατηρούν, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις διευκολύνουν τους οδηγούς, οι οποίοι σταθμεύουν τα οχήματα τους στους χώρους τους, υποστήριξε περαιτέρω.

Στην Πάφο λειτουργούν 27 πρατήρια εκ των οποίων τέσσερα στο κέντρο.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων, ο κ. Κόμματος ανέφερε πως αυτά αφορούν το θέμα των ωραρίων, της εξεύρεσης προσωπικού για τους περισσότερους πρατηριούχους, αλλά και στο θέμα προμηθειών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top