Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν - Στο νοσοκομείο 27χρονος

Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν - Στο νοσοκομείο 27χρονος

Γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονο τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σύμφωνα με τον οποίο, σε χρόνο και τόπο που δεν μπορούσε να προσδιορίσει, τέσσερα πρόσωπα τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία, όπου τον κτύπησαν και του απέσπασαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε, από τους θεράποντες ιατρούς, ο 27χρονος, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE