Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν - Στο νοσοκομείο 27χρονος

Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν - Στο νοσοκομείο 27χρονος

Γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονο τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σύμφωνα με τον οποίο, σε χρόνο και τόπο που δεν μπορούσε να προσδιορίσει, τέσσερα πρόσωπα τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία, όπου τον κτύπησαν και του απέσπασαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε, από τους θεράποντες ιατρούς, ο 27χρονος, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE