Μπαχτσελί: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία»

Μπαχτσελί: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία»

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν

Το άσπρο – μαύρο επιχειρεί να κάνει ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εν μέσω έξαρσης της τουρκικής προκλητικότητας και υπό τον φόβο η εμπρηστική ρητορική να μεταφερθεί στο πεδίο.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Μπαχτσελί επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι, επισκεπτόμενος τα νησιά, προκαλεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης εάν χρειαστεί (!).

Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές, επιθυμία της Τουρκίας είναι «το Αιγαίο να είναι μια θάλασσα γαλήνης. Αν συμβεί το αντίθετο, μόνο ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θα υποστούν το κόστος των υπολογισμών τους».

«Να ξέρει ο Μητσοτάκης ότι όποιος καβαλάει το άλογο, πέφτει πολύ γρήγορα και ότι στα βουνά που εμπιστεύεται χιονίζει. Όσοι θέλουν να πνιγούν στο Αιγαίο, δεν πρέπει να σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά μας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ένοχη. Τα πρόσωπα και οι καρδιές των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία» πρόσθεσε.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE