Τα ήπιαν και έπιασαν τιμόνι: Δυο τροχαία στην Αγια Νάπα

Τα ήπιαν και έπιασαν τιμόνι: Δυο τροχαία στην Αγια Νάπα

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν χθες με μεγάλο ποσοστό αλκοόλης, μετά από αντίστοιχες οδικές συγκρούσεις (δεν υπήρξαν τραυματισμοί) που σημειώθηκαν στην Αγία Νάπα.

Η πρώτη οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ, με τον 43χρονο οδηγό του οχήματος να υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 166μg αντί 22μg.

Η δεύτερη οδική σύγκρουση, σημειώθηκε τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με τη 26χρονη οδηγό του οχήματος, να υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 80 μg αντί 22μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.