ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τι μας επιφυλάσσει για σήμερα και τις επόμενες μέρες; Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Καιρός: Τι μας επιφυλάσσει για σήμερα και τις επόμενες μέρες; Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Αίθριο καιρό και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα και τις επόμενες μέρες, καθώς σήμερα πρώτη μέρα του Ιουλίου φαίνεται η κατάσταση επιτέλους να ομαλοποιείται και πέραν από κάποιες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά ή και στο εσωτερικό θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά στα δυτικά, βόρεια και σε περιοχές του εσωτερικού µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά, στα νότια και δυτικά, θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ, το απόγευµα. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα θα καταστεί λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά αργότερα γενικά ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top