Survivor: «Ο Άρης Σοϊλέδης θέλει με το έπαθλο να νοικιάζει βίλες»

Survivor: «Ο Άρης Σοϊλέδης θέλει με το έπαθλο να νοικιάζει βίλες»

Την επόμενη μέρα στο Survivor δίχως τον Γιώργο Ταλάντσεβ κλήθηκαν να διαχειριστούν οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να ξεγυμνώσει τον πλέον δυνατό αγωνιστικά παίκτη, Άρη Σοϊλέδη που παραμένει μέχρι σήμερα στο Survivor. «Mου είναι αδιανόητο να μην μπορώ να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας ότι πραγματικά δεν θέλω από τον τελικό, αν φτάσω και με αξιώσετε εσείς και ο Θεός, να κερδίσω αυτό το έπαθλο, μιας και με οδηγείται για 11η φορά σε αυτό το σημείο, για μένα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ! Θέλω αυτό το έπαθλο να πάρει τη μέγιστη αξία μέσα σε όλα αυτά που έχω περάσει εδώ και εσείς είδατε» τόνισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Όταν ακούω παράλληλα με τη δική μου ιδέα κάποιες άλλες οι οποίες προκαλούν αντίθετα συναισθήματα. Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στην περιοχή της Γλυφάδας. Όταν αυτός προκαλεί με τη δική του ιδέα και την πρόθεση για το τι θα κάνει ως νικητής και παίρνοντας τα πάντα μέσα από αυτό το παιχνίδι, αλλά και το έπαθλο, πείτε μου… Πόσο θεμιτό είναι εκείνος να λέει και να εκφράζει την δική του ιδέα πως θα το αξιοποιήσει και πόσο αθέμιτο είναι να λέω εγώ τη δική μου ιδέα στον κόσμο».

«Σαφώς αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα μου πει κάποιος, δεν χρειάζεται να το λες. Ναι, αλλά όταν θα θες να κάνεις και κάτι κακό γιατί θα πρέπει να το ακούς; Αφήνω το δίλημμα μου και σας δίνω με πολύ θάρρος την ιδέα μου» συμπλήρωσε, αιχμηρά, ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.