Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε η Δράκου - Σε διαθεσιμότητα ο Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας  

Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε η Δράκου - Σε διαθεσιμότητα ο Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας   

Σε διαθεσιμότητα θα τεθεί τελικά ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας μέχρι τις 20 Ιουλίου 2022, διάστημα που έχει τεθεί ως χρονικός ορίζοντας για ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας από τον ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή, με σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας και της αποτελεσματικότητας της έρευνας.   

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, ενεργώντας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και αφού έλαβε υπόψη την απάντηση του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, τις οποίες απέστειλε γραπτώς, καθώς επίσης και όλα τα ενώπιον της στοιχεία και τις αρχές και κριτήρια που έχει διατυπώσει η νομολογία, αποφάσισε όπως τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE