Νικόλας Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ είχε διαφορές με τον Νίκο Χριστοδουλίδη - Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε την υπέρβαση»

Νικόλας Παπαδόπουλος:  «Το ΔΗΚΟ είχε διαφορές με τον Νίκο Χριστοδουλίδη - Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε την υπέρβαση»

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μίλησε για την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ να προτείνει στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε ότι: «Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να ανταποκριθούμε και να ακούσουμε τις προσδοκίες της ίδιας της κοινωνίας και αυτό κάνουμε. Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι, πικραμένοι ακόμη και θυμωμένοι».

Την ίδια ώρα τόνισε πως αυτό που ζητά η κοινωνία είναι μια διαφορετική ανεξάρτητη υποψηφιότητα που έχει ως σκοπό να υπηρετεί τις προτεραιότητες της κοινωνίας και όχι κομματικές ατζέντες

Σχετικά με το πώς επέλεξαν τον στενότερο συνεργάτη του Νίκου Αναστασιάδη ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «είναι θετικό το γεγονός πως ο κ. Χριστοδουλίδης έχει αποδεχθεί να ενσωματώσει τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο περίγραμμα θέσεων που του έχει δώσει το ΔΗΚΟ, στο δικό του προεκλογικό πρόγραμμα και επομένως αυτές οι προτάσεις μαζί με τις άλλες προτάσεις που θα περιλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, όλα αυτά εγγυούνται την αλλαγή».

Ανέφερε επίσης πως είναι γεγονός ότι το ΔΗΚΟ είχε διαφορές με τον Νίκο Χριστοδουλίδη την περίοδο που ήταν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υπουργός του κ. Αναστασιάδη, «όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την υπέρβαση», είπε χαρακτηριστικά..

«Ο κ. Χριστοδουλίδης έχει και θετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ως υποψήφιος, είναι τίμιος, δεν είναι ταυτισμένος με την διαπλοκή, είναι ευσυνείδητος και εργασιομανής», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE