ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Πιτσιλιάς: Αναβλήθηκε η δίκη - Στις 14 Ιουλίου η διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού

Φονικό Πιτσιλιάς: Αναβλήθηκε η δίκη - Στις 14 Ιουλίου η διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του ζεύγους Σάββα και Κυριακής Σοφοκλέους, 74 και 78 χρόνων, αντίστοιχα, που διαπράχθηκε στις 6 Μαΐου, στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλλιάς.

Ο 30χρονος ανιψιός του ζεύγους και κατηγορούμενος στην υπόθεση θα κληθεί να απαντήσει στις επτά κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφού η υπεράσπιση ζήτησε αναβολή της σημερινής διαδικασίας για να μελετήσει το κατηγορητήριο και το μαρτυρικό υλικό.

Μέχρι τότε ο 30χρονος θα συνεχίσει να είναι υπό κράτηση. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει δυο κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά πιστολιού και σφαιρών, και για χρήση τους.

Ο 33χρονος θηροφύλακας αδελφός του κατηγορούμενο,υ που είχε συλληφθεί αρχικά ως ύποπτος για την υπόθεση, θα δικαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού με την κατηγορία της μη ασφαλούς φύλαξης του υπηρεσιακού του όπλου και των σφαιρών, με τα οποία διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Νωρίτερα:

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του 74χρονου Σάββα Σοφοκλέους και της 78χρονης συζύγου του, Κυριακής Σοφοκλέους, που διαπράχθηκε στις 6 Μαΐου στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς. Κατηγορούμενος είναι ο 30χρονος ανιψιός τους, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τα θύματα είχαν είχε δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι, κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν σε αποθήκη στο περιβόλι του, ενώ τα άψυχα σώματα τους εντοπίστηκαν από συγχωριανούς τους, που τους αναζητούσαν.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του υπόπτου μετά από αξιολόγηση μαρτυριών πως ο 30χρονος παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Το φονικό όπλο εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του κατηγορούμενου και όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου αδελφού του, που είναι θηροφύλακας.

Η σύλληψη και η δικαστική διαδικασία εναντίον του 30χρονου ξεκίνησε μετά από γνωμάτευση ιατρών, καθώς αρχικά κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Αθαλάσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί τον ανέκριναν και αυτός έβλεπε το ταβάνι – Αμίλητος ο φερόμενος δράστης του φονικού στην Πιτσιλιά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top