Nεκρός ο οδηγός μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Υπέκυψε στα τραύματα του ο 35χρονος Γιώργος

Nεκρός ο οδηγός μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Υπέκυψε στα τραύματα του ο 35χρονος Γιώργος

Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από σοβαρή οδική σύγκρουση που συνέβη χτες το απόγευμα στο Παραλίμνι, ο Γιώργος Κορωνίδης 35 ετών από το Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45 αργά χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά. Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE