Ειρήνη Χαραλαμπίδου : «Πέρασα μια βδομάδα μαρτυρική» - Ούτε αθώος , ούτε τυχαίος ο σεξιστικός λόγος και συμπεριφορά...

Ειρήνη Χαραλαμπίδου : «Πέρασα μια βδομάδα μαρτυρική» - Ούτε αθώος , ούτε τυχαίος ο σεξιστικός λόγος και συμπεριφορά...

Άκουσαν τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής 26/5/2015, μεταξύ Χαραλαμπίδου – Κυπριανού σε αίθουσα της Βουλής, έλαβε διαστάσεις, αφού η Βουλευτής πήρε τελικά την απόφαση να καταγγείλει τον συνάδελφο της για άσεμνη επίθεση, που έγινε μπροστά στα μάτια άλλων Βουλευτών και προσωπικού του Σώματος.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, περιγράφει τα όσα έζησε αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως « Πέρασα μια βδομάδα μαρτυρική. Ειχα όμως την απόλυτη συμπαράσταση σας και αυτο με κράτησε. Eχουμε ακόμα δρόμο γιατι πρέπει να δικαιώσουμε την κάθε γυναίκα που πνίγεται η φωνή της κάτω απο τη λάσπη που ρίχνουν για να την σωπάσουν ...Είναι και υποχρέωση μας και καθήκον μας"

"Χθές σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις. Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες απο το επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ να γίνεται έξω φρενών για τη συμπεριφορά του Βουλευτη του ΔΗΣΥ.Απο την άλλη ο ίδιος ο βουλευτής του ΔΗΣΥ όντας σε δύσκολη θέση ζήτησε παρέμβαση απο το ΓΓ του ΑΚΕΛ για να θεωρηθεί το θέμα Λήξαν . " Ούτε αθώος , ούτε τυχαίος ο σεξιστικός λόγος και συμπεριφορά... "»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE