Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος της Volkswagen από Ρομπότ

Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος της Volkswagen από Ρομπότ

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας εργάτης σε εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen, στην πόλη Baunatal στη Γερμανία.

 Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ένα ρομπότ άρπαξε έναν εργάτη και τον χτύπησε με δύναμη πάνω σε μια μεταλλική επιφάνεια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το BBC, θύμα είναι ένας 22χρονος που εργαζόταν στην ομάδα που είχε αναλάβει την εγκατάσταση του ρομπότ, όταν από λάθος, ο βραχίονας του μηχανήματος τον χτύπησε με ορμή σε σκληρή επιφάνεια.

Ο εκπρόσωπος της VW, Heiko Hillwig, είπε ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αναφέρει το Associated Press.

Ο 22χρονος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE