ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα είπε με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου ο Χριστοδουλίδης - Όλα όσα συζητήθηκαν

Τα είπε με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου ο Χριστοδουλίδης - Όλα όσα συζητήθηκαν

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου είχε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του τραπεζικού τομέα και της οικονομίας, καθώς και της σημασίας της σταθερότητας του χρηματοοικονομικού τομέα για την προσέλκυση επενδύσεων στους τομείς ανάπτυξης.

Αναλύθηκε επίσης η κατάσταση όπως προκύπτει από τον πληθωρισμό, ως αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και από τις αναμενόμενες αυξήσεις των επιτοκίων, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν αυξημένο κόστος για την οικονομία.

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάγκη επίσπευσης του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα, ο οποίος θα συμβάλει στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του κράτους και στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς.

Συζητήθηκε επίσης η ταχεία μετάβαση προς την πράσινη οικονομία και τρόποι επίτευξης αυτού του στόχου, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΕ και ο οποίος θα συμβάλει καθοριστικά στην απεξάρτηση της Κύπρου από τα ορυκτά καύσιμα, με μεσοπρόθεσμα οικονομικά οφέλη για τον καταναλωτή και άμεσο όφελος σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top