Κατέπεσε σε χαντάκι το όχημα που επέβαινε η άτυχη Αντριανή – Έτσι σημειώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Κατέπεσε σε χαντάκι το όχημα που επέβαινε η άτυχη Αντριανή – Έτσι σημειώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Σε χαντάκι κατέπεσε το όχημα στο οποίο επέβαινε η άτυχη 79χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λήφθηκε κλήση για τροχαίο γύρω στις 01:20 τα ξημερώματα, στον Λεμεσού – Ομόδους.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ομάδες διάσωσης, το όχημα στο οποίο επέβαινε η 79χρονη μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, κατέπεσε σε χαντάκι.

Η συνοδηγός του οχήματος αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ ο οδηγός είχε μεταφερθεί επίσης με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, πριν την άφιξη της.

Υπενθυμίζουμε ότι σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή της η Αντριανή Φλουρή

Ο 75χρονος οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.