«Κλείδωσε» η σύσκεψη Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγων – Όσα δήλωσε για τα θέματα που θα είναι στο τραπέζι

«Κλείδωσε» η σύσκεψη Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγων – Όσα δήλωσε για τα θέματα που θα είναι στο τραπέζι

Με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τα μέλη της επιστημονικής – συμβουλευτικής επιτροπής, ζήτησαν συνάντηση το συντομότερο δυνατόν. Η νέα μετάλλαξη «Κένταυρος», ήχησε συναγερμό σε όλη την Ευρώπη και έτσι οι ειδικοί θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα πριν το Φθινόπωρό.

Όπως είχε γράψει πρώτο το ThemaOnline σε δημοσίευμα του την προηγούμενη Δευτέρα, η σύσκεψη θα γίνει με σκοπό ο Υπουργός να ακούσει τις εισηγήσεις των επιστημόνων για αξιολόγηση της κατάστασης μετά από πληροφορίες που είχε από το ECDC.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Χατζηπαντέλα, είπε στην συνάντηση θα γίνει αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων αλλά και ανάλυση των επιδημιολογικών δεικτών, ενώ τόνισε πώς θεωρεί ότι θα γίνει μια συζήτηση για την ώρα, καθώς είναι πτωτική η τάση τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων.

Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνει ένα πλάνο μέτρων τώρα, επειδή μπαίνει ο Αύγουστος και πολλοί θα βρίσκονται σε διακοπές. Σημείωσε ότι επειδή μπαίνει ο Αύγουστος κατά τον οποίον πολλοί θα βρίσκονται σε διακοπές, στόχος είναι να γίνει το πλάνο από τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE