ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε ο πέλεκυς σε 34χρονο που έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος με ναρκωτικά

Έπεσε ο πέλεκυς σε 34χρονο που έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος με ναρκωτικά

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης έντεκα χρόνων άντρα ηλικίας 34 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Απριλίου, 2022 στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου σε έλεγχο των αποσκευών του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 685 γραμμαρίων.

Το ιστορικό της υπόθεσης 

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους πέραν των τριάμισι κιλών, που εντοπίστηκε στην κατοχή άντρα ηλικίας 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ.

Ο 34χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, σε χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας, όπου λίγο νωρίτερα ο 34χρονος είχε αφιχθεί με πτήση από χώρα του εξωτερικού, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, τον υπέβαλαν σε έλεγχο και εντόπισαν στην αποσκευή του, κρυμμένες μέσα σε συσκευασία μαχαιροπίρουνων, τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3 κιλά και 685 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 34χρονου υπόπτου για τα αυτόφωρα αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε, ενώ για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων κατακρατήθηκε και χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στην κατοχή του 34χρονου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top