LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία - Ποζάρει με εντυπωσιακό μωβ μπικίνι - Δείτε φωτογραφίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία - Ποζάρει με εντυπωσιακό μωβ μπικίνι - Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρίσκεται με την παρέα της σε έναν αγαπημένο της προορισμό, τα Κουφονήσια.

Κατά καιρούς, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αναρτά στα social media στιγμιότυπα από το νησί, με τις φωτογραφίες της να "ρίχνουν" το Instagram. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τελευταία της ανάρτηση στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μωβ μπικίνι.

"Κορμί κι αλάτι… πολύ αλάτι όμως", έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα, με την σέξι εμφάνιση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως φαίνεται έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και αρκετούς μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Snik είναι ξανά ερωτευμένη.

Αν και η ίδια δεν μιλάει για τα προσωπικά της, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό HELLO! αποδεικνύουν πως ζει έναν θυελλώδη έρωτα στα μαγευτικά Κουφονήσια.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σόνιας Μαγγίνα, το μοντέλο υποδέχτηκε τον σύντροφό της στο νησί, ενώ οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο γοητευτικός και πανύψηλος σύντροφός της δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές.

Η Παπαγεωργίου βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στα Κουφονήσια απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα πάντα με άψογο look.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της είναι ο Γιάννης Καραβασάνης, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας και φαίνεται πως είναι ο άνδρας με τον οποίο το μοντέλο είχε παντρευτεί στην Αμερική.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top