ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτα παιχνίδια της μοίρας: Δεν πρόλαβε ο άτυχος Σταύρος! Λογάριαζε να πουλήσει τη μοτοσικλέτα με την οποία σκοτώθηκε

Απίστευτα παιχνίδια της μοίρας: Δεν πρόλαβε ο άτυχος Σταύρος! Λογάριαζε να πουλήσει τη μοτοσικλέτα με την οποία σκοτώθηκε

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς του Σταύρου Παστού μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του άτυχου νεαρού σε τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ στο δρόμο Αγίας Νάπας - Πρωταρα.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.Ο 21χρονος Σταύρος Παστού από την Λευκωσία είχε πάθος με την μοτοσυκλέτα του.

Μόλις πριν από τρείς μέρες μάλιστα, είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία με τη μοτοσικλέτα του, που είχαν σχολιάσει και φίλοι του. Μάλιστα ένας απ΄ αυτούς τον είχε ρωτήσει «πότε εννά πάμε περίπατο», με τον Σταύρο να απαντά «όποτε θέλεις φιλούι μου». Αυτός ο «περίπατος» με τη μηχανή όμως  δεν θα γίνει ποτε…

-Διαβάστε επίσης:Nεκρός σε θανατηφόρο δυστύχημα ο Σταύρος Παστού! Έφυγε στα 21 του χρόνια τόσο άδικα

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διεφάνη ότι ο νεαρός οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από την Αγία Νάπα προς Πρωταρά όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου που σχηματίζεται δεξιά στροφή, για άγνωστους λόγους, απώλεσε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου προς τα αριστερά και το σώμα του να προσκρούσει σε μεταλλική πινακίδα η οποία βρισκόταν σε παρακείμενο χωράφι.

-Διαβάστε επίσης: «Καλό ταξίδι, έφυγες νωρίς» - Συγκινούν τα μηνύματα στο Facebook για τον Σταύρο Παστού

Τραγική ειρωνεία, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Lifenewscy.com η πρόσφατη δήλωση του στην οποία είχε πει πως επρόκειτο να πουλήσει την μοτοσυκλέτα του πολύ σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top