ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρεμιέρα συνεργασίας έκανε σήμερα το ΕΥΡΩΚΟ και Υπουργείο Παιδείας

Πρεμιέρα συνεργασίας έκανε σήμερα το ΕΥΡΩΚΟ και Υπουργείο Παιδείας

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ και στελέχη είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Καδή για ανασκόπηση στα θέματα παιδείας.

Σε δήλωση μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Παιδείας εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνάντηση,  κατά την οποία, όπως είπε, έγινε ανασκόπηση στα θέματα της εκπαίδευσης και διαπιστώθηκε η συναντίληψη που υπάρχει  ως προς τις πολιτικές που υιοθετούνται από το Υπουργείο Παιδείας.

Επεσήμανε ότι καθ` όλη τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που διενήργησε με τους φορείς και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για τη διαμόρφωση και ολοκλήρωση των προτάσεων πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας σε διάφορα ζητήματα, το ΕΥΡΩΚΟ σταθερά απέστελλε τις απόψεις του, τις οποίες τεκμηρίωνε και συνέβαλλε με αυτό τον τρόπο στη σύνθεση των απόψεων για να διαμορφωθούν στην τελική τους μορφή οι προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Καδής συνεχίζοντας ανέφερε ότι στο νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο θα τεθεί την Πέμπτη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής για ψήφιση, έχουν ενσωματωθεί αρκετές από τις εισηγήσεις του ΕΥΡΩΚΟ.

Χαρακτήρισε, καταλήγοντας, εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες και εξέφρασε την προσδοκία ότι αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο κ. Συλλούρης είπε ότι μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΕΥΡΩΚΟ άρχισε από το Υπουργείο Παιδείας το θεσμό του συνδέσμου του ΕΥΡΩΚΟ με τα Υπουργεία .

Ανακοίνωσε ότι ο σύνδεσμος του ΕΥΡΩΚΟ με το Υπουργείο Παιδείας θα είναι η Σούλα Ζαβού και Αριστείδης Πίρκας, που θα βρίσκονται σε επαφή με τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top