Πυρκαγιά ξέσπασε στην Ψημολόφου - Προκάλεσε ζημιές σε πασσάλους της ΑΗΚ

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Ψημολόφου - Προκάλεσε ζημιές σε πασσάλους της ΑΗΚ

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Κοινότητα Ψημολόφου, σήμερα Σάββατο, 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή, «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 14.57 σε πυρκαγιά ξηρών χόρτων, ελαιόδεντρων και άλλων δέντρων εντός και εκτός περιφραγμένου χώρου υποστατικού στην Κοινότητα Ψημολόφου. Το υποστατικό έχει προφυλαχθεί».

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, όμως προκάλεσε ζημιές σε πασσάλους της ΑΗΚ, σε λάστιχα άρδευσης και σε καλαμιώνα».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εργάστηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και τέσσερα από το Τμήμα Δασών.

Ταυτόχρονα, στη πυρκαγιά παρευρέθηκε και η Αστυνομία για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η πυρκαγιά πιθανόν να προκλήθηκε από καψάλισμα που γινόταν στην περιοχή.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE