LIFESTYLE

The Stranger: Πληροφορίες της νέας ταινίας του Netflix

The Stranger: Πληροφορίες της νέας ταινίας του Netflix

Το Netflix σε πρόσφατο δελτίο Τύπου, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ “The Stranger” (Οι Ξένοι). Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών, η ταινία του Τόμας Μ. Ράιτ, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στην πλατφόρμα τον Οκτώβριο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία.

Με πρωταγωνιστές τους Τζόελ Έτζερτον και Σον Χάρις, η ταινία έχει κεντρικούς ήρωες δύο ξένους που πιάνουν κουβέντα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Ο ένας είναι ύποπτος μιας άλυτης υπόθεσης εξαφάνισης. Ο άλλος είναι ένας μυστικός πράκτορας που τον ακολουθεί. Η αβέβαιη φιλία τους βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του μεστού θρίλερ που βασίζεται στην αληθινή ιστορία μίας από τις μεγαλύτερες έρευνες και μυστικής επιχείρησης της Αυστραλίας.

Η ταινία έχει θέμα την αβέβαιη φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ξένους που πιάνουν κουβέντα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού.
Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Τόμας Μ. Ράιτ δήλωσε: “Με τους Ξένους, ήθελα να κάνω μια ψυχολογική αστυνομική ταινία που παρασύρει τους θεατές σε ένα κρυμμένο μέρος – μια ταινία αυθεντική και ρεαλιστική όσον αφορά τις λεπτομέρειές της, αλλά και καθηλωτική και κινηματογραφική. Μια ταινία που απαιτεί προσοχή και αφοσίωση. Μια ταινία που παρασύρει και καταπίνει το κοινό. Η ταινία επικεντρώνεται σε άτομα που δεν γνώριζαν το θύμα, αλλά αφιέρωσαν χρόνια από τη ζωή τους –και την ψυχική και σωματική τους υγεία– σε αυτό. Η βία γέννησε μεν αυτήν την ταινία, δεν είναι όμως το θέμα της. Το θέμα της είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Για μένα λοιπόν, αυτή η ταινία καθορίζεται από την ενσυναίσθηση” και πρόσθεσε:

“Οι Ξένοι στον τίτλο θα μπορούσαν να αναφέρονται στο άτομο που διέπραξε το έγκλημα, στο θύμα, σε όσους επηρεάστηκαν από αυτό που έχασαν ή στον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας, του οποίου το όνομα ποτέ δεν μαθαίνουμε. Ή θα μπορούσαν να αναφέρονται στα ανώνυμα πρόσωπα που, στο τέλος, βρίσκουν λύση στο έργο. Είναι η πρώτη φορά που μια ανεξάρτητη ταινία από την Αυστραλία συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών και στη συνέχεια παρουσιάζεται στο μεγαλύτερο κοινό σε όλο τον κόσμο ως μια ταινία του Netflix. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για αυτήν την ταινία και για τη συνεργασία μας με το Netflix που θα την παρουσιάσει σε ένα διεθνές κοινό”.

Ο βραβευμένος με BAFTA Σον Χάρις στο πόστερ της ταινίας “Οι Ξένοι”.
Οι Ξένοι θα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους της Αυστραλίας και στη συνέχεια, τον Οκτώβριο, στο Netflix σε όλο τον κόσμο. Η ταινία θα κάνει επίσης πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης στις 5 Αυγούστου.

Συντελεστές ταινίας
Σεναριογράφος/Σκηνοθέτης: Τόμας Μ. Ράιτ
Καστ: Τζόελ Έτζερτον (υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) και Σον Χάρις (βραβείο BAFTA)
Εταιρείες παραγωγής: See-Saw Films, Anonymous Content και Blue Tongue Films
Παραγωγή: Ίαν Κάνινγκ και Εμίλ Σέρμαν (See-Saw Film) Τζόελ Έτζερτον (Blue Tongue Films), Κιμ Χότζερτ και Κέρι Κοχάνσκι-Ρόμπερτς (Anonymous Content), Ρέιτσελ Γκάρντνερ
Διεύθυνση παραγωγής: Σάιμον Γκίλις (See-Saw), Τόρστεν Σουμάχερ (Rocket Science), Μόργκαν Έμερι και Τζιν-Τσαρλς Λέβι (Trinity Media Financing), Λαρς Σιλβέστ

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top