ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλύει η Κύπρος από τα έργα - Κλείνουν δρόμοι και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Παραλύει η Κύπρος από τα έργα - Κλείνουν δρόμοι και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Εργασίες σε διάφορες περιοχές προγραμματίζει το Τμήμα Δημοσίων Έργων με αποτέλεσμα να κλείνουν τμήματα δρόμων και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο.

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 30/8/2022 – 31/8/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από την έξοδο προς Αλεθρικό μέχρι και την έξοδο προς Κλαυδιά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή

Το Γραφείο ανακοινώνει, επίσης, ότι την περίοδο 1/9/2022 – 2/9/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή, μήκους περίπου 500μ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου - Λάρνακας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με την χρήση κατάλληλης σήμανσης.

3. Κατασκευαστικές εργασίες στο έρεισμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην Κοφίνου

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 29/8/2022 – 5/12/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στο έρεισμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην Κοφίνου και για μήκος 1500μ περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

4. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Κοφίνου, από την έξοδο προς Αγγλισίδες μέχρι και την έξοδο προς Κοφίνου

Περαιτέρω, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 29/8/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Κοφίνου, από την έξοδο προς Αγγλισίδες μέχρι και την έξοδο προς Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα - Κοφίνου σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

5. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο δρόμο Αυδήμου – Πάχνας (Ε615)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/8/2022 – 2/9/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στο δρόμο Αυδήμου – Πάχνας (Ε615), θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με το σύστημα “STOP & GO”.

6. Εκτέλεση οδικών έργων σε τμήμα του δρόμου Ε329 Φρέναρος - Βρυσούλλες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 29/8/2022 – 16/9/2022, τμήμα του δρόμου Ε329 Φρέναρος - Βρυσούλλες (εντός της Κοινότητας Φρενάρους), θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top