ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλύει η Κύπρος από τα έργα - Κλείνουν δρόμοι και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Παραλύει η Κύπρος από τα έργα - Κλείνουν δρόμοι και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Εργασίες σε διάφορες περιοχές προγραμματίζει το Τμήμα Δημοσίων Έργων με αποτέλεσμα να κλείνουν τμήματα δρόμων και λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο.

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 30/8/2022 – 31/8/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από την έξοδο προς Αλεθρικό μέχρι και την έξοδο προς Κλαυδιά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή

Το Γραφείο ανακοινώνει, επίσης, ότι την περίοδο 1/9/2022 – 2/9/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή, μήκους περίπου 500μ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου - Λάρνακας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με την χρήση κατάλληλης σήμανσης.

3. Κατασκευαστικές εργασίες στο έρεισμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην Κοφίνου

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 29/8/2022 – 5/12/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στο έρεισμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην Κοφίνου και για μήκος 1500μ περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

4. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Κοφίνου, από την έξοδο προς Αγγλισίδες μέχρι και την έξοδο προς Κοφίνου

Περαιτέρω, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 29/8/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Κοφίνου, από την έξοδο προς Αγγλισίδες μέχρι και την έξοδο προς Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα - Κοφίνου σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

5. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο δρόμο Αυδήμου – Πάχνας (Ε615)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/8/2022 – 2/9/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στο δρόμο Αυδήμου – Πάχνας (Ε615), θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με το σύστημα “STOP & GO”.

6. Εκτέλεση οδικών έργων σε τμήμα του δρόμου Ε329 Φρέναρος - Βρυσούλλες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 29/8/2022 – 16/9/2022, τμήμα του δρόμου Ε329 Φρέναρος - Βρυσούλλες (εντός της Κοινότητας Φρενάρους), θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καζάνι που βράζει η Κύπρος: Δυο νέες κίτρινες προειδοποιήσεις - Πότε θα τεθούν σε ισχύ

• Εφιαλτική πτήση: Επιβάτης εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα αεροπλάνου - Το σημείωμα της αεροσυνοδού για να τον καθησυχάσει

• Καταζητείται 31χρονος αλλοδαπός - Είχε στην κατοχή του 110 κλεμμένα σκούτερ - Νέα στοιχεία εις βάρος του

• Πέθανε Κύπριος συγγραφέας - Τα συγκινητικά λόγια του γιου του

• Ευρυδίκη: Συγκλονίζει το νέο της τραγούδι για την επέτειο της εισβολής - Ακούστε τοΠαραιτείται από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν - Το ανακοίνωσε με επιστολή

Παραιτείται από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν - Το ανακοίνωσε με επιστολή

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποχωρεί από την προεδρική κούρσα για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top