Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Συναγερμός ήχησε στις Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης 01 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή Ιδαλίου.

Η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 4 το πρωί, ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί από δυο οχήματα. Ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες στο σημείο με το πρώτο φως της ημέρας για να οδηγηθούν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που ανήκουν σε επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση πώλησης οχημάτων στην περιοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για εντοπισμό των δραστών.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.